Articole
  Non Stop - Filtre apa Georom Instal
Salut, aici îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
 • Securizarea tranzactiilor

  cumparaturi 100% sigure

 • Curierat rapid

  livrare din stoc

 • Comanda telefonic!

  +4 0746 468 293

 • Pentru siguranta ta

  plata la livrare

Coş de cumpărături
0 produs(e) - 0Lei
Coşul tău este gol!

Articole

Black Friday 20-27 Noiembrie 2015
Campania de reduceri de Black Friday 2015 va avea loc pe data de 20 si 27 Noiembrie . Urmatoarele produse vor  beneficia de un discount de 20% : - Ionizator apa Alkamedi 4100S https://www.filtre-apa-georominstal.ro/ionizator-apa-alkamedi-4100 cost 4500 ron+TVA - Dozator apa alcalina UBS 815T Korea  https://www.filtre-apa-georominstal.ro/dozator-apa-alcalina-desktop cost 1090 ron+TVA Reduceri de 30% : - Ionizator apa Alkamedi AML 3000&nb..
0 comentarii
Citeste mai mult
Tratarea apei potabile cu lampi ultraviolete UV
Tratarea apei potabile cu lampi ultraviolete UV Temperaturile enorme de pe soare creaza raze  ultraviolete (UV) in cantitati mari,aceasta radiatie este atat de puternica incat toata viata de pe Pamant ar fi distrusa daca aceste raze UV nu ar fi imprastiate de atmosfera si filtrate prin straturile de ozon gazos care plutesc la aproximativ 30 km deasupra Pamantului. Aceasta radiatie poate fi produsa artificial prin trimiterea unor curenti electrici puternici in profunzimea unor diferite..
Citeste mai mult
Secretele unei bai sanatoase-filtru cu vitamina C
   In cartea " Secretele artei medicale" scrisa de catre medicul olandez Hermann Boerhaave,fondatorul invatamantului medical clinic, gasim ca si nota de incheiere pe ultima pagina urmatoarea indrumare "Tine-ti capul rece, picioarele calde, si vei face cel mai bun doctor sarac". Aceasta este una dintre cele mai renumite spuse in lumea medicala si considerata ca fiind una dintre cele mai eficiente modalitati de a imbunatati sanatatea cuiva. Principiul de baza al "Lower Body Bath" este..
Citeste mai mult
Circuitul apei in corpul uman
Circuitul apei in corpul uman Corpul uman este alcatuit in proportie de 70% din apa cu aproximativ 60 de trilioane de celule imersate in aceasta apa.Apa pe care o persoana o bea zilnic circula prin: gura,stomac,intestine,ficat,inima,in sange,in celule,inapoi in sange,rinichi si este eliminata. In circuitul ei prin corpul uman apa hidrateaza celulele,imbunatateste metabolismul,realizeaza circulatia fluida a sangelui si limfei,ajuta la digestia nutrientilor. Cu peste 60 de trilioane de ce..
0 comentarii
Citeste mai mult
Parametri de potabilitate ai apei de consum
      Pentru ca apa sa fie sigura de baut,gatit si spalat, aceasta trebuie să îndeplinească anumite standarde "apă potabilă de bună calitate " -se recomandă limite cantitative de substanțe specifice pentru sănătatea umană și siguranța, precum și calitatea estetică. Societatile de distributie a apei au scopul de a se asigura că livrarea  cu apă îndeplinește aceste standarde de gestionare și monitorizare a calității apei din bazinul hidrografic la consumator. Pentru sursele par..
Citeste mai mult
Colaboratori Georom Instal
Colaboratori Georom Instal - Alkamedi Korea -producator ionizatoare de apa   ..
Citeste mai mult
Black Friday 21,28 Noiembrie 2014
Campania de reduceri de Black Friday 2014 va avea loc pe data de 21 si 28 Noiembrie . Urmatoarele produse vor  beneficia de un discount de 40% : - Ionizator apa Aquion 2000  http://filtre-apa-georominstal.ro/index.php?route=product/product&path=64&product_id=71 2910 ron TVA inclus - Filtru apa nanofiltrare Nano6 UV http://filtre-apa-georominstal.ro/index.php?route=product/product&path=75_59&product_id=50  531 ron TVA inclus - Filtru ..
Citeste mai mult
Dedurizarea apei
Dedurizarea apei - 01.11.2014
  Apa naturala contine ioni de calciu Ca si magneziu Mg,ionii la rindul lor formeaza saruri de Ca si Mg care nu sunt  foarte solubile ,deci pot forma depuneri prin precipitare . Acesti cationi impreuna cu cationii de strontiu si bariu care sunt chiar si mai putin solubili sunt cunoscuti ca ioni de duritate .  Apa dura ,este apa cu un continut ridicat de saruri de Ca si Mg ,aceasta este : - inutilizabila pentru potabilizare si deservire tehnica. - are un gust nep..
Citeste mai mult
Tratarea apei cu rasini ionice
       Tratarea apei cu rasini ionice reprezinta o solutie fiabila in tratarea apei impotriva duritatii si in demineralizarea acesteia. Aceasta tehnica de tratare se utilizeaza inca din anii 1940 ,de atunci si pina acum ramine cea mai fiabila si puternica solutie de producere a apei ultrapure . Cu ajutorul rasinilor sintetice ionice putem sa inlaturam din componenta apei orice contaminant , inlaturarea se realizeaza prin proces selectiv in functie de rasina utiliza..
Citeste mai mult
Solutii de tratare si potabilizare apa
Apa este principala componentă a materiei vii. Între 50% şi 90 % din greutatea organismelor vii este apă. Protoplasma , materia de bază a celulelor vii , constă dintr-o soluţie de apă cu grăsimi , hidrocarburi , proteine , săruri , şi alte substanţe chimice. In cele se urmeaza va vom prezenta tehnici de tratare si potabilizare a apei : 1. Tratarea apei prin filtrare mecanica :  - filtrarea impuritatilor grosire ( cu dimensiuni mai mari de 1 micron) se realizeaza cu: ..
Citeste mai mult