Despre Noi

Georom Instal este o companie fondata in 2008 cu capital 100% romanesc ce activeaza în industria de tratare și filtrare a apei.

Comercializăm o linie completa de produse de filtrare și tratare a apei potabile ,sisteme de potabilizare a apei la punct de consum sau la sursa ,personalizate pentru calitățile precare ale apei din Romania.

Suntem unici importatori și distribuitori in Romania a  sistemelor de tratare apa fabricate în Korea de la branduri precum:

Alkamedi –ionizatoare de apa certificate și patentate medical KFDA Korea

APS TECH - UBS INC -dozatoare de apa și filtre de apa certificate FDA

Caros -dozatoare de apa și sisteme de filtrare certificate KFDA

Sonaki- filtre de dus cu vitamina C aprobate EPA si APHA

Portofoliul unic de produse și particularitățile acestora permit clienților și partenerilor noștri  să satisfacă  nevoile consumatorilor de a consuma o apă sigură și curată.

Ne-am angajat în formarea unor parteneriate puternice, strategice cu clienții noștri, ghidat de integritate și respect reciproc. Cu o conducerea vizionară, inițiativă, și o determinare fermă, vom oferi clienților noștri produse și servicii în domeniul de tratare a apei de nivel superior. Suntem dedicati pentru ințelegerea și satisfacerea nevoilor lor individuale,pentru a răspunde așteptărilor lor rapid și eficient.

Printre clienții de marcă ai Georom Instal se regăsesc: