Secretele unei bai sanatoase-filtru cu vitamina C
  Non Stop - Filtre apa Georom Instal
Salut, aici îți poți crea un cont nou sau te poți autentifica.
 • Securizarea tranzactiilor

  cumparaturi 100% sigure

 • Curierat rapid

  livrare din stoc

 • Comanda telefonic!

  +4 0746 468 293

 • Pentru siguranta ta

  plata la livrare

Coş de cumpărături
0 produs(e) - 0Lei
Coşul tău este gol!

Secretele unei bai sanatoase-filtru cu vitamina C

Secretele unei bai sanatoase-filtru cu vitamina C

   In cartea " Secretele artei medicale" scrisa de catre medicul olandez Hermann Boerhaave,fondatorul invatamantului medical clinic, gasim ca si nota de incheiere pe ultima pagina urmatoarea indrumare "Tine-ti capul rece, picioarele calde, si vei face cel mai bun doctor sarac". Aceasta este una dintre cele mai renumite spuse in lumea medicala si considerata ca fiind una dintre cele mai eficiente modalitati de a imbunatati sanatatea cuiva.

Principiul de baza al "Lower Body Bath" este in conformitate cu "Tine-ti capul rece, picioarele calde." Baia corpului la partea inferioara este, de asemenea, una dintre modalitatile de a imbunatati sanatatea cuiva atit timp cit temperatura apei se situeaza intre 30-40 gr.C ,nu se recomanda a se utiliza apa fierbinte.

Principiul acestei bai este aplicarea legii fizicii pentru corpul uman, in care aerul cald se ridica de la partea inferioara spre partea superioara. De exemplu, atunci cand introducem jumatatea inferioara a corpului in apa calda, sangele incalzit se poate transfera la jumatatea superioara a corpului natural.

Aceasta "Lower Body Bath" nu numai ca ajuta la cresterea si imbunatatirea cantitatii consumului de oxigen al corpului uman, circulatia sangelui, dar, de asemenea, imbunatateste boala mainilor reci / picioarelor si este excelenta pentru diminuarea tensiunii din corp.

Sa vedem ce avem nevoie pentru a face cea mai buna baie a corpului.

1- pregateste termometrul.

Este important sa pastrati temperatura apei in mod regulat pentru a maximiza efectul de"Lower Body Bath". Temperatura apei necesare trebuie mentinuta in jurul valorii de 38-40 ⁰C, daca este mai mica de 38 ⁰C poate duce la obținerea un efect mai redus,iar daca este mai mare de 40 ⁰C poate impune un disconfort pentru inima,nu avem o variatie mare de impuls cardiac si de tensiune arteriala intre 38-40 ⁰C.

2- mentine nivelul apei intre plexul solar si buric.

Se recomanda sa pastrati nivelul apei mai aproape de plexul solar atunci cand va familiarizati cu "Lower Body Bath". Pentru ca, introducerea a cat mai multa apa calda posibila va conduce la un transfer de caldura mult mai ridicat pentru corpul uman, de asemenea, se ajunge la cel mai bun efect "Lower Body Bath" in timp. Odata ce va-ti obisnuit cu aceasta tehnica, este recomandat sa pastrati nivelul apei cat mai aproape de buric, astfel puteti ajunge cu ușurinta la cel mai bun efect scontat, desi folositi mai putina apa calda. Daca va ingrijoreaza continutul de clor dizolvat din apa , acum este disponibil un revolutionar filtru pentru baie cu Vitamina C pentru a neutraliza clorul rezidual din apa  de dus / baie.

3-tine bratele in afara in timpul "Lower Body Bath".

Bratele sunt bine cunoscute pentru capacitatea lor de a stoca cantitati mai mari de sange pe unitate de volum decat ​​alte parți ale corpului din partea superioara, datorita densitatii mai mari de muschi si vase de sange, astfel incat, daca veti tine bratele in apa in timpul baii vasele de sange se vor dilata temporar . Cu alte cuvinte, aceasta acțiune va duce la o circulatie proasta. Prin urmare, este important sa se tina bratele in afara cazii in timpul baii pentru a ajunge la cel mai bun efect de "Lower Body Bath".

4- 20 ~ 30 minute suficiente pentru baie dvs.

20-30 de minute este de ajuns pentru a ajunge la cel mai bun efect de baie de jos a corpului si sensul de "efect" in aceasta baie este sa transpirati un pic. Transpiratia este un indicator,consecinta a caldurii de la partea inferioara a corpului ce a fost deja trasferata la partea superioara a corpului in întregime si a promovat circulatia eficienta a sangelui. Dar, nu uita ca trebuie sa bei apa in mod frecvent pentru a preveni deshidratarea chiar si in timpul baii.Dupa o perioada de timp puteti sa diminuati timpul de baie la 15-20 minute.

5-termina cu un dus.

Ca etapa finala de baie, spalati transpiratia cu un dus usor. Se recomanda in principal un dus pentru partea superioara a corpului. Mai ales, este bun pentru sanatate efectuarea unui dus cu apa mai rece conform moto "Tine-ti capul rece si picioarele calde". Daca aveti pielea sensibila la apa cu clor sau sunteti ingrijorati in privinta clorului din apa si a efectelor asupra scalpului si pielii dumneavoastra puteti opta pentru noul filtru de dus cu Vitamina C Vitafresh Korea.